Strada Plevna, Nr. 280, Braila

ESTET DENT

VECTOR

   Reprezintă o nouă generaţie a aparatelor ultrasonice, destinată tratamentului minim invaziv al afecţiunilor inflamatorii ale parodontului.

   Reprezintă o nouă generaţie a aparatelor ultrasonice, destinată tratamentului minim invaziv al afecţiunilor inflamatorii ale parodontului.

 Piesa aparatului Vector prin lipsa vibraţiilor laterale oferă o sensibilitate tactilă marită și permite medicului să prelucreze calitativ fără un acces vizual direct, toate suprafeţele radiculare. 

Pentru răcirea părţii active în timpul lucrului în componenţa bazei aparatului intră un rezervoar de 120 ml pentru apă și două pungi cu suspensii, care conţin particule mici de pînă la 10 µm de hidroxiapa‑ tită şi respectiv particule de carbură de siliciu cu dimensiuni de până la 40‑50 µm.

In cazul parodontitelor cronice cu ajutorul aparatului,,vector’’tratamentul parodontal este efectuat în felul următor: suprafaţa rădăcinei dintelui şi mucoasei este foarte bine curatata de piatra si bacterii subgingivale.

Efectul hidrodinamic al acestei metode poate reduce semnificativ numărul de microorganisme şi, ce este mai important, procesul este efectuat fără sângerari şi fără durere semnificative, cu nici un prejudiciu a tesuturilor moi, chiar şi în zonele îndepărtate din cavitatea bucală.

După tratamentul parodontic obişnuit suprafaţa dintelui deseori devine rugoasa, ceea ce este baza pentru formarea placii noi. Dar atunci când se utilizează „Vector”, particulele minuscule care întră în componenţa aparatului,, Vector’’ lustruieşte uşor suprafaţa dinţilor în timpul curăţirii.

Şi, în sfârşit, pentru cei norocoşi care sunt proprietari de implanturi – o veste bună, în timpului tratamentului parodontologic şi al profilaxiei sistematice cu aparatul „Vector”, durata de utilizare a implanturilor se măreşte de câteva ori, ceea ce va permite să economisiţi, nu numai finanţe, dar ceea ce este, probabil, mai valoros – timp şi nervi.